Wychodząc naprzeciw potrzebom oraz chcąc docenić zaangażowanie w pracę i lojalność wobec Grupy Veritas stworzyliśmy Kartę Zdrowia Fundacji Veritas.

Czym jest Karta Zdrowia?

Karta Zdrowia  uprawnia do zniżek na usługi naszych partnerów (za okazaniem karty). Partnerami Karty Zdrowia są firmy i usługodawcy, których branża związana jest ze zdrowiem.

Karta Zdrowia działa od stycznia 2021 r. i uprawnia do zniżek u partnerów:

• BENAMED – 15% zniżki na usługi centrum medycznego Benamed (z wyłączeniem badań laboratoryjnych, cytologii oraz wymazów)
  • ZDROWEGENY.PL – 7% zniżki na usługi zdrowegeny.pl
  • SUDETY RESORT – 10% zniżki na pobyty w apartamentach  w Polanicy-Zdrój
  • BIOMEDICA – 5% zniżki na zaopatrzenie medyczne dostępne od Biomedica (wyroby kompresyjne, kompresja sportowa, medyczna, zaopatrzenie ortopedyczne, artykuły do pielęgnacji skóry wymagającej , kosmetyki, urządzenia do rehabilitacji domowej jak również urządzenia kosmetologiczne do użytku domowego)
  • VERITAS POLSKA – 5% zniżki na opiekę nad seniorem w Polsce
  • NATURALNA DROGERIA –  uprawnia 5%  zniżki na usługi oferowane przez natutralnadrogeria.pl (kod: Veritas).

Opis działalności  partnerów:

benamed

BENAMED  https://benamed.com.pl/

Benamed to centrum medyczne, mieszczące się przy ul. Strachocińskiej 159 we Wrocławiu, które tworzy zespół lekarzy specjalistów z doświadczeniem szpitalnym oraz bardzo dobrą opinią wśród swoich pacjentów. Oferuje kompleksową opiekę dla dzieci i dorosłych. Prawidłowe leczenie, często wymaga konsultacji lekarzy różnych specjalizacji, dlatego Centrum Medyczne BENAMED posiada zarówno nowoczesny sprzęt, jak i zespół pozwalający spełnić te standardy. Połączenie tych dwóch czynników pozwoli Państwu zarówno skrócić czas oczekiwania na specjalistyczną konsultację lekarską, ale również na przeprowadzenie wielu badań.

KARTA ZDROWIA Fundacji Veritas uprawnia do 15% zniżki na usługi centrum medycznego Benamed (z wyłączeniem badań labolatoryjnych, cytologii oraz wymazów)

zdrowegeny

ZDROWEGENY.PL  https://zdrowegeny.pl/

Zdrowegeny.pl to największa w Polsce, niezależna platforma diagnostyczna skupiającą ofertę badań największych i najlepszych laboratoriów w Polsce, która ułatwia dostęp klientom do wyspecjalizowanych i nowoczesnych badań. Na platformie zdrowegeny.pl uzyskasz profesjonalną wiedzę przed zakupem skomplikowanych badań, wykonasz badanie taniej, a także skonsultujesz wynik badania ze specjalistami medycznymi. Platforma obsługuje  kilkanaście tysięcy pacjentów rocznie oraz umożliwia wykonanie badania w prawie 500 punktach pobrań w całej Polsce.

KARTA ZDROWIA Fundacji Veritas uprawnia do 7% zniżki na usługi zdrowegeny.pl, aby skorzystać ze zniżki należy użyć kodu zniżkowego  (kod:  ZDROWIE7 )

sudety

SUDETY RESORThttps://sudetyresort.com/

Sudety Resort & Medial SPA oto komfortowe apartamenty w uzdrowiskach z dostępem do strefy Medical SPA. Uzdrowiska dysponują naturalnymi czynnikami leczniczymi, górski klimat, wiele atrakcji dla miłośników turystyki pieszej, rowerowej jak również zwolenników sportów zimowych. Relaks w otoczeniu natury.

KARTA ZDROWIA Fundacji Veritas uprawnia do 10% zniżki na pobyty w apartamentach w Polanicy-Zdrój.

BIOMEDICA – https://www.facebook.com/biomedica.polanica/

Biomedica posiada w swojej ofercie medyczne spa, fizjoterapię naczyniową, limfologię, flebologię, odnowę biologicznę oraz szkolenia i sklep firmowy.

KARTA ZDROWIA Fundacji Veritas uprawnia do 5% zniżki na zaopatrzenie medyczne dostępne od Biomedica (wyroby kompresyjne, kompresja sportowa, medyczna, zaopatrzenie ortopedyczne, artykuły do pielęgnacji skóry wymagającej , kosmetyki, urządzenia do rehabilitacji domowej jak również urządzenia kosmetologiczne do użytku domowego)

veritas polska

VERITAS POLSKA – https://veritas-polska.pl/

Veritas Polska oferuje usługi całodobowej opieki nad osobami starszymi w całej Polsce. Podopieczni firmy to zarówno osoby wymagające stałej opieki pielęgniarskiej czy medycznej, po hospitalizacji lub mające problemy z przemieszczaniem, jak też seniorzy, którym coraz większą trudność sprawiają czynności dnia codziennego. Dotychczas odpowiedzią na takie problemy był ośrodek pobytu stałego dla osób starszych. Jednak schorzenia przewlekłe lub tymczasowe, podeszły wiek czy problemy z mobilnością nie muszą oznaczać konieczności opuszczenia swojego domu. Umożliwia to Grupa Veritas, która zatrudnia ponad 2 tys. doświadczonych opiekunek osób starszych. Od teraz wraz z firmą Veritas możesz być spokojny o bezpieczeństwo swoje i swoich bliskich.

KARTA ZDROWIA Fundacji Veritas uprawnia do 5% zniżki na usługi opieki nad seniorem w Polsce.

karta zdrowia - fundacja

NATURALNA DROGERIA  https://naturalnadrogeria.pl/

Naturalna drogeria to miejsce w sieci oferujące wysokiej jakości naturalne kosmetyki, asortyment do utrzymania czystości, suplementy diety oraz produkty dla pupili. Misją firmy jest dostarczanie Klientom wysokiej jakości naturalnych produktów, wolnych od wszelkiego rodzaju chemicznych substancji oraz kształtowanie świadomego wybierania produktów ( bez parabenów, bez SLS i SLES, bez PEG, bez pochodnych ropy naftowej, bez silikonów, nie testowane na zwierzętach).  Drogeria posiada w swojej ofercie  kosmetyki do pielęgnacji ciała, twarzy i włosów, perfumy, kosmetyki dla dzieci oraz ekologiczne produkty do utrzymania czystości.

KARTA ZDROWIA Fundacji Veritas uprawnia 5%  zniżki na usługi oferowane przez natutralnadrogeria.pl (kod: Veritas)

Lista naszych partnerów będzie się sukcesywnie powiększać.

W celu uzyskania większej ilości informacji oraz po odbiór kart zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 71 75 88 140.