Konkurs Muzyczny Sounds of Veritas jest dla artystów, którzy nie są związani z żadną wytwórnią i nie zarabiają na swoich utworach, co oznacza, że nie zgłosili go jeszcze do żadnej agencji praw autorskich. Otwieramy się na każdy rodzaj muzyki (również improwizację). Warunkiem wzięcia udziału jest zgłoszenie utworu napisanego/skomponowanego przez siebie. Chcemy integrować się w bezpiecznej atmosferze przyjaźni czerpiąc wzajemnie ze swojej twórczości i celebrować dobre chwile przy dźwiękach muzyki. Przestrzeń do bycia sobą jest dla nas niezwykle ważna. Dajemy szansę debiutującym artystom na pokazanie swojej twórczości, a zwycięzcom możliwość występu na dużej scenie w Starej Morawie podczas kilkudniowego wydarzenia Sounds of Veritas Festiwal wraz z artystami międzynarodowymi https://soundsofveritasfestival.com/. To świetna okazja do poszerzenia horyzontów, zdobycia nowych znajomości i doświadczenia estradowego. Dodatkowo młodzież biorąca udział w konkursie spełniająca założenia objęcia Mecenatem Fundacji Veritas, będzie mogła otrzymać propozycję od organizatorów dającą wiele możliwości rozwoju https://fundacja-veritas.pl/nasza_dzialalnosc/mecenat-mlodych-artystow-fundacji-veritas/ .

Konkurs przeznaczony jest dla dorosłych i młodzieży 14+. Nieletni uczestnicy muszą uzyskać zgodę rodzica lub opiekuna prawnego na udział w konkursie. Przyjmowane są zgłoszenia a capella, instrumentalne i wokalno-instrumentalne zarówno solo jak i zespołowe.

Aby wziąć udział w konkursie:
– nagraj filmik swojego utworu trwający od 2 do 4 minut
– zamieść go na Youtube (nie musi być na Twoim kanale) i udostępnij publicznie
– wypełnij formularz zgłoszeniowy i dołącz do niego link do swojego nagrania (zgłoszenia są przyjmowane do 27.05.2024 (poniedziałek) godz. 23:59)
– zaznacz zgodę RODO i na udział w konkursie

Zapraszamy serdecznie do udziału w konkursie wszystkich, którzy pragną podzielić się swoją twórczością i rozpocząć muzyczną przygodę na scenie naszego festiwalu.

Przed zgłoszeniem zapoznaj się z: Regulamin konkursu oraz Klauzula RODO dla uczestników konkursu

Konkurs Muzyczny Sounds of Veritas. Czekamy na Wasze zgłoszenia do 27 maja! Podziel się tym, co Ci w duszy gra!

DANE UCZESTNIKA:

DANE RODZICA LUB OPIEKUNA PRAWNEGO W PRZYPADKU NIELETNICH UCZESTNIKÓW:

ZGŁASZANY UTWÓR:

*Pokaż szczegóły zgód