Pomoc dla 6-letniej Hani z Sycowa

Fundacja Veritas zaprasza do wzięcia udziału w akcji charytatywnej związanej z licytacją z której dochód zostanie przeznaczony na leczenie Hani. Jeżeli ktoś chciałby pomóc to serdecznie zapraszamy.

Akcja charytatywna w Sycowie

Fundacja Veritas wesprze akcję charytatywną organizowaną przez Sycowską Pomoc na rzecz jednej z naszych Sycowianek – Hani, która ma 6 lat. W kwietniu wykryto u niej COVID-19 przez co dziewczynka została hospitalizowana i niestety podczas leczenia okazało się, że wirus dodatkowo wywołał u niej aplazję szpiku kostnego.

Hania miała przeszczep, który był dla niej jedynym ratunkiem, teraz potrzebuje pieniędzy na kosztowne leczenie, ponieważ dziewczynka przeszła przez bardzo wyniszczającą chemioterapię.

Do śledzenia informacji związanych z wydarzeniem zapraszamy a nasz profil na Facebooku:

Witajcie Kochani!Fundacja Veritas wesprze akcję charytatywną organizowaną przez Sycowską Pomoc na rzecz jednej z…

Opublikowany przez Fundacja Veritas Czwartek, 27 sierpnia 2020

12.09.2020 (sobota) odbędzie się w parku miejskim w Sycowie festyn charytatywny dla Małej, na którym będą zbierane pieniądze.

Będzie można wziąć udział w licytacjach internetowych oraz losach fantowych na miejscu. Jeśli ktoś z Państwa posiada jakieś rzeczy, które chcielibyście oddać na taką licytację to zapraszam do kontaktu!

Liczy się każdy drobny gest, za który serdecznie dziękujemy!